top of page

Om BK Glam

Vår förening är bildad 1971 i Örebro. Från början hette Glam inte bara Glam utan Glam & Stoj. Namnet kortades senare ner till bara Glam, men vi stojar på banornna ändå! På årets matchtröjor har vi även #Stoj tryckt på ryggen. Det är något vi håller varmt! 

Så med det sagt är BK Glam ett glatt gäng som gillar att spela bowling och umgås vid sidan av banorna. Vi spelar bowling framför allt för vi tycker det är roligt(!) men har även skördat en del sportsliga framgångar genom åren med spel i elitserien några säsonger till exempel. För säsognen 23/24 spelar vi med två lag i seriesystemet. Glam A i div 1 och Glam F i div 3.  

 

Våra dörrar är inte stängda för någon och är du intresserad av att gå med i vår förening så tränar vi på Strike & CO Örebro, tisdagar 18.30 - 20.00. Månadsavgiften för att vara en spelande och aktiv medlem i BK Glam är 650 kronor per månad, 12 månader om året. Vill man stötta oss som stödmedlem kan man göra det från 200 kr per år.  Har du några frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av dig! Kom antigen ner på en av våra träningar eller kontaka oss! Kontaktuppgifter hittar du om du klickar HÄR!

Välkommen till oss!

bottom of page